alidas.blogg.se

Frågor

Kategori: Allmänt

Som vanligt så suger jag på att skriva här när jag är i Hudik och hälsar på, men lovar att skriva som vanligt när jag kommer hem till Borlänge igen ;) Bara för jag har tråkigt och inte kan sova än så kommer en sådan där lista med frågor ;)
 

Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel ? Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Ja
Hur många har du varit kär i? 1.
Är du kär just nu? Nej.

Tio frågor om dig själv.
Namn? Alida
När fyller du år? 8 juni
Några piercingar? Ja, i öronen.
Vad har du på dig just nu? Sovtröja och mjukisbyxor.
Vad tycker du mest om hos dig själv? Ögonen och håret.
Vad är du bra på? Att lyssna.
Vem älskar du mest på denna jorden? Min familj och mina vänner.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Mysigt att sova med någon men rätt så skönt att sova själv också ;)

3 frågor om dina vänner.
Vem vet allt om dig? Dennis.
Vem är den roligaste av dina vänner? Alla är roliga på sitt vis :)
Vem är snyggast av dina vänner? Allihopa :)

10 frågor om idag.
Vad har du gjort idag? Skjutsat mamma till sjukhuset, pluggat och hälsat på Dennis.
Vad ska du göra nu? Ska snart försöka sova.
Har du gjort något dåligt idag? Pluggat för lite.
Har du duschat idag? Japp.
Är du trött nu? Näe, men vill bli.
Vad händer idag? Sova.

Annat.
Hur mår du just nu? Rätt så bra.
Är du hungrig nu? Näe
Vad är klockan nu just nu? 23.41
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Bloggen och Facebook.

Musik.
Lyssnar du på musik just nu? Nej.
Vilket är ditt favoritband/artist? Just nu, Sabaton!
Vad gillar du för musik? Rock,

Kärlek.
Är du kär just nu? Nej.
Har du kysst någon idag? Nej.
När kysste du någon senast? Några dagar sedan.
Är du romantisk? Kanske ibland, om jag anstränger mig ;)
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Just nu singel.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej.
Vem sov du senast bredvid? Dennis.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 23 och 26.
Hur ska din tjejen/killen vara? Det kan jag inte svara på, klickar man så klickar man :)


/Alida

Mot Hudik

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Sorry för dålig uppdatering här nu i någon dag men har inte haft tid eller lust.
Idag så ska jag gå ner till skolan till klockan 2 och skriva en tenta i webbdesign och sen ska jag skynda mig hem igen och hämta packning och hinna käka nått för att sen gå mot tågstationen. Idag ska jag nämligen rulla hem mot Hudik och vara hemma i över en vecka :) Ska bli grymt skönt att komma hem ett tag och hinna träffa alla där hemma, men kommer samtidigt kännas konstigt att vara borta från Borlänge, haha :)
 
Ha det så bra!
 
/Alida
 
 

Tvättdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
 
Inte det roligaste att kliva upp vid den här tiden för att tvätta.. Hade hellre legat kvar och gossat ner mig i den varma sängen istället. Men vad gör man när man inte får tag på någon annan tvätttid än den tidigaste på morgonen :)
 
 
/En morgon trött Alida

Tråkig & lång dag

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Idag var jag ledig ifrån skolan men vaknade ändå rätt så tidigt, för att vara mig alltså ;) Klev upp vid kl 9 tror jag. Tittade ut och såg eländet ute med all snö som har kommit :( Det som var så härligt för några dagar sen med sol och bar mark! Får hoppas på att skiten smälter bort snabbt :)
 
Ja sen idag har jag inte gjort så mycket mer än att suttit med den där förbaskade hemtentan.. Så går det när man inte gör klart den över helgen som jag borde ha gjort ;) Men har bara 2 stycken frågor kvar nu och dom tänker jag fixa imorgonbitti. Ska ändå upp till kl 7 och tvätta så har några timmar då på mig att fixa resten innan den ska vara inlämnad vid 12. Vara ute i sista minuten med allt tror jag har blivit lite min grej ;)
 
Har inte så mycket mer att skriva eftersom denna dag har varit extremt tråkig, så återkommer imorgon om det har hänt något roligare :)
 
Åh vad jag längtar till sommaren!
 
/Alida
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Imorse tog jag en lååång sovmorgon. Välbehövligt efter att ha klivit upp tidigt några morgonar, riktigt jävla skönt var det och nu känner man sig utvilad :) När jag hade piggnat på mig lite så gjorde jag god frulle och sen kollade jag på lite tv. Älskar sånna mornar när man inte behöver någon stress och ska kasta i sig frukosten :)
Men sen har jag faktiskt gjort lite nyta idag också. Har suttit med den där jäkla hemtentan vi har över helgen nu i några timmar.. Så drygt att ha den över helgen. Men det går faktiskt ganska bra ändå och jag har hunnit kommit en bit :) Så om jag inte hinner klart idag så fixar jag resten imorgon ;)
 
Ikväll blir det lite party också :) Först så ska jag till locus på förfest och sen blir det utgång på någon krog nere på stan. Vilken har vi inte bestämt än :) Men det ser jag fram emot och hoppas på en rolig kväll!
 
Ungefär så ser min lördag ut ;)
 
Hoppas ni har en bra dag!
 
/Alida
 

Färdig!

Kategori: Allmänt

 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Imorse var det som sagt upp kl 6 som gällde. INTE roligt när man inte är van, men jag lyckades iallafall ;)
Sen gick jag till skolan och hade foto lektion fram till kl 12. Vi fick lära oss studion och hur man sätter ljus och blixtar. Faktiskt riktigt kul! :) Inte dock lika kul när man blir tvingad att stå framför kameran..Roligare att stå bakom.
Sen efter skolan mötte jag upp Sofie och Christian och gick först på bolaget och sen käkade vi lunch på donken :)
Efter det gick jag hem och fortsatte med pluggandet. Ge mig ledighet! Tur att det bara är en vecka kvar sen får jag åka hem på lite lov :)
 
Här är en liten sneak peak på vad jag pysslade med igår:
 
Ska bli en liten tavla hade jag tänkt mig när den är klar :) 
 
/Alida
 
 
 
 
 

Sova!

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Kom på att jag inte har bloggat något idag så slänger väll in ett litet inlägg innan det är dags för att sova :)
 
Idag har jag varit i skolan på morgonen och haft seminarium. Gick faktiskt bra och jag är nöjd med min insats! ;)
Sen gick jag hem och fortsatte med berget av allt plugg som bara växer och växer känns det som..
satt väll ungefär hela dagen med det tills jag tyckte jag hade varit duktig nog och sköt pluggandet åt sidan och tog fram mina målar saker istället ;) Så sen målade jag i några timmar. Oj vad tiden går fort då.. poff så har det gått 3 timmar liksom. Men roligt är det! Kan visa imorgon vad jag pysslar med :)
 
Nu tänker jag krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt vänner och sen sova. Så jäkla trött! och imorn är det upp klockan 6 som gäller igen.. suck.
 
Godnatt & Sovgott! :)
 
/Alida
 
Bjuder på en finfin bild sen cypern förra året, haha!
 

Tusen gånger starkare

Kategori: Allmänt

 
Kollade på den här filmen idag. Tänkte att det skulle vara en sån där film som man bara slötittar på medans man gör något annat, men oj vad fel jag hade. Den gick rakt in i hjärtat på mig och jag fick så mycket minnen hur det var för mig när jag gick i högstadiet. Nästan allt stämde på hur det faktsikt var under den tiden.
Lärarna i filmen kände jag så himmla mycket igen på hur några av mina lärare också var. Vet inte hur många gånger jag fick frågor som: Varför är du så tyst? Varför tar du inte mer plats?
Blev så jäkla arg varenda gång. Vad svarar man på det?
Jag föddes sån?
 
Tips, kolla på den! Spelar ingen roll vem du var i skolan så kommer du garanterat att känna igen dig.
 
Aja, sen idag har jag varit hemma och Sofie och fixat med vårat projektarbete. När vi var klar med det gick jag hem och fixade lite matlådor och sen ännu mera plugg. Känns som det är det enda jag gör nu för tiden.. Är väldigt mycket nu. Trött är jag också för jag har typ inte sovit på två dagar.. Har för mycket att tänka på tror jag.
 
Blev ett väldigt gnälligt inlägg nu med massor av klagomål bara insåg jag, men man behöver inte alltod vara glad jämt heller ;)
 
/Alida

Måndag

Kategori: Allmänt

Hej.
 
Har varit väldigt mycket de senaste dagarna så har inte hunnit med att skriva något. Kan ju som vanligt berätta om helgen som var som jag brukar göra på måndagar ;)
 
På fredagen vart det först plugg hela dagen. Sen på kvällen följde jag med till locus på förfest och sedan fest i festlokalen som dom har där. Var kul men vart sent som vanligt ^^ Efterfestade på Daniels rum och lyssnade på Sabaton till typ 5 på morgonen :) Sen på lördag vaknade jag inte först vid 1 (!?) hatar att vakna så sent så hela dagen försvinner :( men men, pluggade lite och sen hängde jag med på en förfest med Linnea och Daniel :) Var där tills typ 10 tills vi gick vidare på beach partyt på Tenoren. Jag var tråkig och hade ingen strandoutfit men fick låna snygga solbrillor iaf ^^ Var där tills dom stängde och sen följde jag en kort stund på mångatan på efterfest. Var duktig och drack vatten då bara innan jag gick hem :)
 
Så en sammanfattning av helgen är alltså en mycket bra helg men är väldigt trött. Nästa helg blir det hemtenta hela helgen iallafall så då kan man vila lite från festandet ;)
 
Idag vaknade jag vid  10, men var jätte trött för kunde inte sova inatt som vanligt.. Så har väll sovit typ 3-4 timmar bara. INTE pigg idag alltså. Men somnar förhoppningsvis tidigt ikväll eftersom jag ska upp kl 6 imorgon bitti. Sen har jag suttit och pluggat som vanligt. Det går sakta men säkert frammåt. Gav upp nu ett tag tills vid 5 så ska jag gå ner till skolan och möta Sofie så ska vi plugga ännu mer.
Ja ungefär så ser min intressanta dag ut ;)
 
Ha det så bra!
 
/Alida
 
 

Jag i fredags.

"De som vet pratar inte. De som pratar vet inte"

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Varit fullfart hela tiden känns det som sen jag kom tillbaka till Borlänge i måndags. Men det är inte helt fel det heller, kul när man har något att göra trots att det är jäkligt skönt att vara för sig själv och ta det lugnt en stund också :)
 
Igår var jag iallafall i skolan i någon timme och hade seminarium om lathunden. Gick väll sådär, fick mycket kritik precis som jag hade väntat mig. Bara att göra om och göra rätt så att säga ;) Efter skolan gick jag hem och pluggade lite och sen käkade. Sen senare på kvällen vart det lite filmkväll med Pontus :)
 
Idag tog jag sovmorgon till kl 10, skönt att sova lite granna :) Sen vid 12 tiden kom Sofie hit också planerade vi lite om vårat projektarbete som ska vara klart nästa vecka och vi har inte ens börjat x) Men med våran plan så borde vi hinna klart i tid :) Efter det så gick vi till kupolen och käkade på subway och sen kikade vi lite i affärer, så kallad fönster shopping ;) lindrare för plånboken på det sättet, haha. Sen vid 3 kom jag på att jag hade tvätttid så då var det bara att skynda sig hemmåt och slänga in tvätt, man måste passa på när man väl har fått tag på tvätttid, inte det enklaste här på området.
 
Så nu ska jag fortsätta med tvätten och sen blir det plugg resten av dagen :)
 
Var förresten en bra arktikel idag i aftonbladet, stämmer in på mig ganska exakt så kul att läsa att det finns något positivt med det hela :) Kika in och läs om ni är nyfiken:
 
http://www.aftonbladet.se/wellness/inrehalsa/article18347118.ab
 
Ha en bra dag!
 
/Alida
 
 

 

 

Tillbaka i Borlänge!

Kategori: Allmänt

Hallå där!
 
Nu är jag tillbaka i Borlänge igen efter nästan en vecka i Hudik. Tiden har gått fort och jag har haft det jätte bra, men det är samtidigt skönt att komma hem till Borlänge igen :) Kan ju berätta lite vad jag har pysslat med dom senaste dagarna:
 
I onsdags gick jag och mamma på stan, shoppade lite granna och sedan fikade vi på jambo, riktigt bra dag :) Torsdagen åkte jag in och umgicks med Erik och drack kaffe hos han, sedan bestämde vi att han skulle följa med mig till njutis ock käka med oss där. Mamma hade gjort langos, så jäkla gott! Det var också en bra dag och kul att umgås med Erik igen, var ett tag sedan sist :) Fredagen så hände inte så mycket på dagen, men på kvällen åkte jag in till Erik igen också drack vi någon öl och gick sen på manis. (jaa, jag vet att jag åkte hem för att ta det lugnt med råkade inte bli så ^^) Men det var en lugn kväll och åkte hem tidigt :) Lördagen åkte jag med mamma, Stefan och Felicia till söderhamn och handlade lite där, passade på att käka lunch också :) Också en mysig dag! Senare på kvällen råkade det bli fest igen och då träffade jag Erik S, det var också jätte länge sen så det var kul! :) Söndag gjorde jag inte så mycket mer än bara ta det lugnt (precis som alla söndagar). Träffade Dennis en sväng också och umgicks lite innan jag skulle åka tillbaka hit idag :)
 
Ja ungefär det som har hänt sen sist :) Nu dröjer det ett tag tills jag ska åka hem nästa gång, får se när det blir :)
 
Sen idag har jag varit i skolan och skrivit ut min lathund som jag ska visa upp på seminariumet imorgon, är inte nöjd alls med hur den blev när jag skrev ut den.. menmen, det får funka ändå.
Efter skolan gick jag och handlade och sen hem och gjorde mat, och kollade på en film. Så himmla trött efter att ha klivit upp kl 5 imorse! Men har faktiskt gjort lite nytta iallafall. Har pluggat lite grann och plockat ihop i lägenheten. Så nu blir det snart talang på tvn och sen funderar jag starkt på att sova, kanske man är lite piggare imorgon iallafall :)
 
Här kommer lite bilder från min kamera på senaste tiden:
 
Hittade min Sabaton tröja som jag köpte på bråvalla i somras som var för liten då, men nu jäklar kunde jag ha den! :) Älskar den!
 
Nya skor som jag köpte nu i helgen, love them! Frågan är bara när jag ska använda dom eftersom jag inte kan gå i sådär höga klackar ^^
 
Min lathund som jag ska redovisa imorgon.
 
Ha en bra kväll så återkommer jag med ett inlägg imorgon! :) 
 
/Alida