alidas.blogg.se

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Idag har jag varit riktigt flitig iallafall om jag får säga det själv ;) Klev upp redan kl 9 imorse (Tidigt för att vara mig när det är helg ;)) Käkade en god frulle och sedan satte jag nästan på en gång igång med städningen, så nu har jag fint och snyggt hemma igen :) Efter det tog jag en promenad och gick och handlade lite granna och postade brev. Efter det har jag hunnit med att plugga (Nästan klar med inlämningsuppgiften nu :D) Också har jag sytt lite granna ^^ Sen nu i typ två timmar har jag suttit på skype med Dennis, Haha ett bra sätt att umgås på när man har distansförhållande har vi kommit på ;D
 
Men Ska väll krypa ner i sängen snart och försöka somna till någon film, ska ju upp kl 6 imorgon så då vill jag gärna vara lite pigg :)
 
Längtar också väldigt mycket tills på torsdag, för då ska jag åka hem till Hudik igen och spendera helgen med Dennis :D
 
Ha det så bra!
 
/Alida
 
 

Lördags mys

Kategori: Allmänt

Hejsan! nu börjar bli lite dålig med att skriva här igen (Är så tråkigt när jag inte har någon fin design men orkar inte fixa heller ^^), men ska försöka skärpa mig lite grann :)
 
Ja då har en vecka till gått och jag trivd fortfarande jätte bra, trots att jag får lite hemlängtan då och då ^^ Det börjar bli mycket plugg och nästa vecka kommer att spenderas framför böckerna känns det som. Som vanligt gör jag allting i sista minuten.
 
Menmen, igår var jag iallafall ut på tenoren. Det var jätte kul men man mår som man förtjänar idag, huha ^^
Var på förfest hemma hos Sandra och drog väll ut vid 10 tiden någon gång tror jag. Sen när det stängde gick vi tillbaka hem till Sandra och efterfestade, har ingen aning när jag kom hem men jag vet att kvällen avslutades på mcdonalds, låg papper och mat rester över hela golvet när jag vaknade xD usch, nu blir det lugnt ett tag framöver.
 
Sen idag har jag legat i sängen mesta delen av dagen och kollat på how i met your mother, så jäkla kul serie så man kan ju skratta ihjäl sig ibland, haha xD
 
Nej imorgon får det vara slut med latheten, då ska jag plugga och gå ut och röra på mig!
 
Jag igår.
 
/Alida
 
 

Ny lägenhet

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Är nu hemma efter en dag i skolan (typ den längsta hitills xD). Började 10 imorse och hade föreläsning fram till 12. Efter det träffade jag min studiegrupp och började på med redovisningen vi ska göra på torsdag (nervös!) och blev klar för ett tag sedan, tror att det bli ganska bra iallafall :)
 
Nu hade jag tänkt koka mig lite kaffe och leta fram någon bra film, är så jäkla trött så orkar inte göra något annat. Kan inte sova på nätterna, somnar jätte sent och sen vaknar jag flera gånger..Har varit så i några veckor nu, vette tusen vad det är.
 
Har iallafall en bra nyhet, jag har fått en ny lägenhet :D En med mycket billigare hyra plus att jag får inreda den själv (Har en möblerad lägenhet nu). Har redan tänkt ut hur fint jag ska göra den, ska försöka göra så mycket som möjligt själv, göra om möbler och sådant, kul! :D Har jag lite pyssel att se fram emot :)
Får flytta in den 1 november så måste ha kvar den här lägenheten en månad till, men det går nog fort. Som det är just nu flyger veckorna iväg bara tycker jag.
 
Så här ser ritningen ut, en liten mysig lägenhet :)
 
/Alida
 

Min helg

Kategori: Allmänt









Hejsan! nu är jag tillbaka i Borlänge efter några dagar hemma i Hudik :-) har haft en lugn och härlig helg som har bestått av kantarell plockning, mys med vovven Mina och katten Ralf, film mys med Dennis, umgåtts med Johanna och Tagg, och umgåtts med min familj :-) Och ätit mammas goda mat! ;-)

nu taggar jag inför en vecka med skola, filmkväll och fest på fredag! ;-)

/Alida





Hem till Hudiksvall

Kategori: Allmänt

Wihoo, äntligen ska jag få åka hem i några dagar! :D jag trivs jätte bra här i borlänge men just nu känns det skönt att få en liten paus från studentlivet i någon dag ^^
 
Skulle egentligen ha åkt hem imorgon på eftermiddagen men det visade sig att alla lektioner nu på förmiddagen är inställda så då blir det hemfärd redan idag :)
 
see yaa!
 
/Alida

Min helg

Kategori: Allmänt

Hejsan!

nu var jag åter igen ensam, Dennis och Erik har precis åkt hem igen. Känns lite tomt när det har varit full fart hemma hos mig hela helgen..men men.



Nu ska jag ta tag i röran här hemma, jäklar vad stökigt det har blivit x)

Har iallafall haft en jätte bra helg, på fredag förfestade jag, Sofie, Dennis och Erik hemma hos mig innan vi gick vidare till studenternas krog, vi hade jätte kul! :-) lördag vaknade vi vid 9 på morgonen redan, kände oss lagomt sliten och glodde på tv mesta delen av dagen. vid 6 på kvällen kom Sofie och vi började förfesta lite innan vi gick ner mot stan och gick ut på en krog där :-) vart dock inge sent för oss, gick hem redan halv 12 tror jag. idag vaknade vi kl 12 x) men man vart utvilad iallafall. Jag bjöd på lite frukost sen packade dom ihop och har åkt hem.

Men får snart träffa dom igen eftersom jag ska åka hem på torsdag :-D ska bli skönt att få komma hem lite :-)

ha en bra söndag!

/Alida

Sjuk..

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Så då har även jag dragit på mig en förkylning, (var rätt så väntat med tanke på att typ alla andra är det).
Skulle egentligen gått på after schoolen ikväll men bestämde mig för att vara hemma och vila så jag orkar med skolan imorgon och sen helgens festligheter. Tråkigt att bara sitta hemma, men men. Kom hem 12 idag efter skolan och sedan dess har jag bara legat i sängen och kollat på film, orkar inte göra så mycket annat. Har laddat upp med ipren och halstabletter iallafall så det ska bli lite bättre ^^
 
Nu är det iallfall snart fredag och då kommer Erik och Dennis och ska bo hos mig i helgen :D Längtar! Hoppas att jag hinner bli frisk bara..
 
Imorgon är det bara en föreläsning också, 15 - 17, seg vecka detta..Trodde aldrig man skulle klaga för att man har för lite lektioner x) Så den ska jag pallra mig iväg på, sjuk eller inte :)
 
Nu ska jag intaga sängläge igen, är tråkig och har inga bilder att bjuda på ^^
 
/Alida

Måndag

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Är hemma nu efter en mycket kort skoldag. Föreläsning 8 - 10 bara.
Efter skolan gick jag och Sofie på stan en stund och sen käkade vi lunch :) Nu tänkte jag egentligen ta tag i att städa min stökiga lägenhet men soffan såg mycke mer lockande ut, haha. Hamnar nog där med en film och lite kaffe istället tror jag ^^ Är helt slut idag efter som jag åter igen hade jätte svårt för att somna..Somnade vid 4 typ och sen klev upp 7..ingen höjdare direkt. Så ikväll blir det nog en tidig kväll och hoppas på att jag kan sova :)
 
Nejmen ska kolla lite film sen ska jag ta tag i röran, man får ladda krafterna en stund först tycker jag ^^
 

Denna får det bli :)
 
Ha en bra dag!
 
/Alida
 

I miss you <3

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
Varit tillsammans i över 4 år, bott ihop i 2 år, förlovad i 1 år <3
 
Tycker om mitt nya liv i Borlänge, men saknar min Dennis något grymt mycket :(
 
Älskar dig Dennis <3
 

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Nu är det någon dag sen jag skrev igen men till mitt försvar har jag haft fullt upp hela helgen :)
 
I fredags var det fest med klassen, var först på tenoren och sedan gick vi vidare till en studentkorridor och fortsatte festa :) Vart dock inte så himmla sent, gick väll hem vid 12 någong gång redan. Var så trött sedan dagen innan när jag nästan inte sov någonting..men hade riktigt kul tiden medans jag var där :)
 
Lördagen vaknade jag vid 11 tiden (Skönt!) hade huvudvärk och kände mig rätt så sliten, men det var bara att pimpla massa vatten och ta alvedon, sen kl 4 var det förfest med klassen innan det senare var sittning (Middag) senare på kvällen :) Fick jätte god mat och underhållning. När sittningen var över öppnade studenternas egna krog så var där tills dom stängde vid 2, sen var det efterfest i en studentkorridor :) Vid 4 ledsnade jag och bestämde mig för att gå hem, träffade dock på några äckliga idioter efter vägen hem..usch. Blir så jävla förbannad över att man inte ska kunna gå hem själv utan att känna sig rädd. Bläää på vissa människor!
 
Oj, måsta bli av lite med aggression där också, haha :) Nej men förutom slutet på kvällen igår har jag haft en riktigt bra helg! :) Nu väntar en vecka med skola och sen på fredag kommer Dennis och Erik och hälsar på mig, Wiie jag längtar! :D
 
Jag igår innan sittningen.
 
/Alida
 

4:e September

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Idag var det skola 8 - 15 som gällde :) Var jätte trött imorse när klockan ringde, hade så svårt att sova igår så fick knappt någon sömn alls :( Menmen, med en kopp kaffe piggnade jag på mig lite iallafall :)
 
Kom hem för ett tag sedan och sedan dess har jag ätit middag och slöat lite framför tvn :) Ska väll ta tag i disken snart och sen blir det nog ännu mer tv och en tidig kväll :)
 
Är ledig ända tills på måndag nu så imorgon ska jag tvätta, köpa biljetter till sittningen på lördag, och sen kommer pappa och hälsar på mig och ska titta på min nya lägenhet :)
 
Jag idag.
 
P.s Jag saknar min Dennis väldigt mycket nu..Och får inte träffa han först fredag nästa vecka.. :(
 
/Alida
 

kvällspyssel

Kategori: Allmänt



pluggeli plugg

Kategori: Allmänt





Och min fina kaffe mugg jag har fått av Dennis ;)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Här sitter jag med en kopp kaffe och kikar lite på tv. ska strax göra mig iordning och bege mig ut och vandra lite och lära känna Borlänge :) Måste ju så jag lär mig att hitta någon gång ^^
 
Efter jag har promenerat klart ska jag hem och slå upp skolböckerna, måste läsa lite granna så man hänger med :)
Svårt att komma igång med pluggandet när man inte har hållit på på något år.. Men den här gången är det ju faktiskt något som jag verkligen vill! :D
 
Ska även hinna med att städa och fortsätta packa upp i lägenheten, är inte riktigt klar än. Blev mest att jag ledsnade igår och pulade in allt som var kvar i en byrå x) Haha, men ska fixa det idag så det blir lite ordning :)
 
Är tråkig och har inga bilder att bjuda på, har nämligen glömt kamerasladden hemma hos Dennis..
 
Ha en bra dag!
 
/Alida
 

Min nya lägenhet

Kategori: Allmänt

Hejsan!

sorry att jag inte har skrivit något på ett tag, men åkte hem till Hudiksvall i torsdags och sen dess har det varit fullfart, har nämligen fått mig en lägenhet (äntligen), så har packat och donat nästintill hela helgen :-)

Så nu befinner jag mig i Borlänge igen i min nya lägenhet :-) Jag och mamma åkte 8 imorse och kom fram till Borlänge vid 11, sen hämtade jag ut mina nycklar och har flyttat in mina saker och donat, börjar bli ordning nu :-) Den är inte stor min lilla lya, men den duger åt mig ett tag iallafall :-) Här kommer iallafall lite bilder på hur det ser ut just nu:











också en bild på flyttkaoset innan det har blivit någorlunda ordning ;-)

Tack mammi för all hjälp!:-)

/Alida