alidas.blogg.se

Tenta, tågresa och Gävle!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Här sitter jag och dricker kaffe och försöker hålla mig vaken. Är jätte trött för satt uppe halva natten igår och pluggade, har hunnit klart med nästan allt nu iallafall. Andledningen till att jag är uppe vid den här tiden en lördag morgon är för att jag strax ska gå ner till skolan och skriva en omtenta (som kommer gå åt helvete). Efter tentan ska jag skynda mig hem igen och göra mig iordning och packa, sen ska jag kila ner mot tågstationen och ta tåget mot Gävle för ikväll ska jag till Empa på fest :D Är så taggad och hoppas på en rolig kväll! :)
 
Hinner antagligen inte skriva något mer i helgen så ha en bra helg! :)
 
/Alida
 
 

Surpuppa

Kategori: Allmänt

Sen klockan 11 imorse har jag nu suttit vid datorn och pluggat, har endast tagit en kort paus och käkat på donken. Det börjar svida i ögonen nu kan jag lova. Har iallafall lyckats nästan få klart 2 stycken uppgifter till.. Har lite kvar på båda två och jag ska fasen hinna klart med dom IDAG. I helgen vill jag helst vara plugg fri eftersom jag ska till Gävle på lördag och fira Empas födelsedag. Därför  hårdkör jag både idag och imorgon och hoppas på att jag hinner.
 
/Surpuppa som inte är kompis med illustrator.
 
 

Min påskhelg

Kategori: Allmänt

Sådär ja, några sekunder över innan det blir att fortsätta med pluggandet. Tänkte berätta om min påskhelg eftersom jag inte har hunnit gjort det än :)
 
I fredags följde jag med Dennis, Walle, Jenny och Björn till Björn och Jennys stuga i Norrbo :) Vi grillade och käkade tårta eftersom Jenny och Björn fyllde 25 år. På kvällen så tog vi en spontantripp till Delsbo och gick ut på motorgårn där, haha :) Måste säga att det är sjukt kul ställe! Har alltid haft jätte kul när jag är där ;) Vi var där tills 3 tiden på natten någongång innan vi åkte tillbaka till Norrbo och fortsatte med efterfest där. Slutade med att vi gick och lade oss vid 6 tiden på morgon någon gång. Så sjukt rolig kväll!
 
På morgonen på lördag kom Erik och hämtade mig i Norrbo så åkte jag med han ut till stugan sen till pappa och familjen. Där fick vi först påsklunch och sen grillade vi på kvällen. Också en underbar dag och så himmla härligt att vara ute i stugan :)
 
På söndagen så åkte jag till mamma och blev även där bjuden på middag. Fick grillat ännu en gång med det klagar man inte på, haha :) Var där hela dagen och hade det bra i solen. Shit vilket fint väder det har varit hela helgen, underbart!
 
Måndag så gjorde jag inte så mycket förutom att ta det lugnt hemma. På kvällen umgicks jag lite med Dennis också och fick hjälp med program på datorn, tack! :)
 
Igår tog jag som sagt tåget tillbaka till Borlänge. Kändes lite sorligt att lämna alla där hemma igen efter en kanon helg, men det är ju bara ca 1,5 månad kvar nu sen jäklar är det sommarlov! :D
 
Norrbo :)
 
Bryggan ute i våran stuga, pappa och Maddis fiskade :)
 
Erik fiskade också :)
 
Grillning på kvällen ute i stugan :)
 
Nu ska jag återgå til skolhelvetet, ha det så bra!
 
/Alida
 
 
 

Fuck life

Kategori: Allmänt

Var meningen att jag skulle skriva ett långt inlägg idag om hur min påskhelg har varit och bjuda på några bilder.. MEN efter lektionen idag i illustrator var våran lärare så generös och berättade för att oss att vi skulle designa en 3D logga som ska vara klar IMORGON! Suck, så det var bara att sätta igång så fort man kom hem. Nu först börjar jag på att bli någorlunda klar men är inte riktigt nöjd än, men tror jag ger upp för idag och fixar det sista imorgon bitti.
 
Imorgon lovar jag att det kommer ett långt inlägg och bilder, håll utkik! :)
 
/Alida

Mot tåget!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Imorse var jag på skolan och skrev den där jäkla foto tentan, så nu är det överstökat. Vet dock inte riktigt hur det kändes att det gick.. Vågar inte känna att det gick bra för då blir man så satans besviken ifall man får underkänt ;)
 
Men nu är jag hemma igen och ska packa det sista innan jag beger mig mot tågstationen, jäklar vad skönt det ska bli att få komma hem! :) Drygt med 3,5 timmes tågresa först bara men ska ta med mig datorn och plugga medans så då brukar tiden gå lite snabbare och jag får massa gjort.
Ikväll så hämtar Dennis mig på tågstationen i Hudik så ska jag följa med han hem sen och lämna paket eftersom han har fyllt år också ska jag passa på att snylta lite mat, hehe :)
 
Ha en bra dag allihopa!
 
/Alida
 
 
 
 
 

Plugg, plugg och åter plugg

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Denna vecka är riktigt intensiv när det gäller skolan, har hur mycket som helst som ska vara klart och inlämnat plus en jäkla tenta på det på torsdag.. Hejdå fritid är det som gäller den här veckan.
 
Längtar så mycket tills på torsdag eftermiddag för då tar jag tåget och rullar hem emot Hudik! :) Ska bli så himmla skönt att få komma hem ett tag och umgås med nära och kära och inte tänka så mycket på skolan. Har också massa roligheter inplanerat hela helgen. Ska bland annat på grillfest med några vänner och på lördagen ska jag ut till stugan och umgås med familjen och käka middag där. Ska bli så härligt att åka dit, det är min favorit plats på jorden.
 
Nu ska jag återgå till pluggandet... Ha det så bra!
 
/Alida
 
 
 
 

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Då var också denna vecka slut. Jag har haft en bra helg med mycket saker gjorda :) I fredags så gick jag och Sofie hem till Daniel och Johan och kollade på film med dom och drack nån öl. Efter filmen så gick vi ut på mongo. Ganska så värdelöst där med mycket skumt folk så vi stannade bara typ en timme så gick vi på donken och käkade sen istället :) Mycket bättre och skönt att komma hem i tid :)
På lördagen så var det meningen att vi skulle grilla med några från klassen, men vädret var så himla tråkigt så vi käkade hemma istället och gick till dom andra sen istället :) Var en mysig förfest innan vi gick vidare mot stan där det var tänkt att vi skulle på olery`s. Men det var ålersgräns där från 22 så då fick ju inte alla komma in inklusive mig själv, så då gick vi till Liljan istället. Där var det rätt så dött också och mest äldre folk så det slutade med att vi hamnade på tenoren istället ;) Där var det fart och mycket folk efter som KTH var där!
Var där resten av kvällen och kom hem vid tre tiden någon gång :)
 
Idag har jag mest tagit det lugnt och kollat på film. Har hunnit gjort några uppgifter klar också som ska vara inlämnat imorgon. En uppgift är att vi ska göra en batman logga i illustrator och jäklarns så kul det är! Längtar tills jag blir duktig och kan göra riktigt snygga saker :)
 
Nu resten av kvällen blir det ännu mera film och sen sova :) 
 
/Alida
 
 
 

Utgång

Kategori: Allmänt

 
 
Ikväll blir det utgång! Ska alldelles strax gå och förfesta lite och medans jag väntar tog jag mig ett glas vin :) Ha en bra kväll allihopa!
 
/Alida

Paint my world

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Idag började skolan också klockan 10. Vi hade sista föreläsningen i typografi och layout så nu är det bara inlämningsuppgifter och en tenta kvar så är den kursen avklarad också :)
Efter skolan gick vi på kupolen en sväng och köpte penslar och lite mat. Sen när jag kom hem fixade jag klart två uppgifter och sedan dess har jag suttit och målat :) Tiden bara flyger iväg när man målar! Kollade på klockan nu och inser att jag har suttit i snart 5 timmar utan uppbrott :O Börjar kännas lite i ryggen så ska nog snart ge upp för dagen. Men oj så roligt det är! Spela jätte hög musik och måla, det är grejer det!
Ni får inte se ännu vad jag håller på med för det är meningen att det ska bli en present till en kompis ;)
 
Annars så börjar jag bli riktigt less på detta skit väder! Vart tog solen vägen? :( Hoppas det slutar snart..
 
/Alida
 
 

Hoppsan

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Nu har det varit dålig uppdatering här igen.. Skärpning!
 
Men ja, kan ju berätta det som har hänt dom senaste dagarna. I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt för en gångs skull. Riktigt skönt var det! Pysslade och målade hela kvällen och hade det allmänt bra :)
På lördag pluggade jag först hela dagen och sen på kvällen kom Sofie till mig. Vi drack lite öl och sen gick vi till Daniel, Linnea och Johans inflyttningsfest :) Riktigt kul var det och massa folk! Slutet av kvällen är lite suddig med vet att jag hade roligt iallafall ;)
 
Igår vaknade jag upp och mådde väll inte så där kanon bra men det har man bara sig själv att skylla. Så var soffläge i princip hela dagen och sen gick jag och lade mig tidigt. Väl behövligt.
 
Idag var det skola från 10 - 12, helt okej med kortdagar ibland ;) Efter skolan så har jag suttit och redigerat min bild som jag tog i torsdags i studion, är faktiskt ganska nöjd med den ändå :)
Nu resten av dagen så blir det ännu mera plugg och sen händer det inte så mycket mer spännande.
 
Min frukt bild, dock oredigerad här.
 
Leker cool i min keps.
 
 

Fotostudio

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Idag var det redovisning i skolan igen. Åter på engelska forsknings studier om typografi.. Ja det är lika tråkigt och svårt som det låter, men jag tror att det gick hyffsat iallafall trots att jag nästan inte förstod någonting i texten x) Men nu är det överstökat iallafall :)
Så nu ska jag slänga i mig nått att käka sen blir det att vandra mot skolan igen. Vi har bokat fotostudion ikväll och ska passa på och ta våra frukt bilder och porträtt. Det blir kul, jag börjar tycka att det är riktigt roligt att fotografera :)
 
Jag målade nästan hela dagen igår, då ser man så här fin ut på händerna sen, iallafall jag som alltid kladdar så jäkla mycket ;)
 
/Alida
 
 
 

Lycka

Kategori: Allmänt

Är så glad nu så vet inte vart jag ska ta vägen, äntligen så klarade jag tentan i informations design så nu jäklar är den kursen avklarad också :D Var helt säker på att jag skulle kugga igen men höll på att ramla av stolen när jag tar fram resultatet och ser att det till och med stod ett VG! Så jäkla glad :D
 
Hej förresten, var ett tag sedan sist :) Är ju som sagt jätte dålig på att blogga när jag är hemma i Hudik, har saker att göra hela tiden och massa folk jag vill hinna med att träffa och umgås med :)
Jag har iallafall haft en bra vecka, hann med massa och hälsade på och träffade alla jag tycker om :)
 
Jag kom tillbaka hit till Borlänge igår vid 12 tiden. Sedan dess har jag suttit och pluggat känns det som. Råkade slarva lite med det när jag var hemma så hade lite att komma ikapp med ;) Men nu är det avklarat också. Så nu är det bara att gruva sig inför seminariumet på torsdag.. Hua.
Imorgon är jag ledig så då hade jag tänkt vara duktig och ta en rejäl städ dag. Förstår inte hur jag har lyckats stöka ner så mycket som jag har gjort på några dagar bara, haha. Sen ska jag passa på att måla lite också när man ändå har en ledig dag :) Man måste passa på när det finns tid över!
 
Här kommer lite bilder sen den senaste tiden:
 
Bild från brudkvälle med Tagg, Johanna och Elin :)
 
Skiss jag gjorde på tåget.
 
Frukost på altanen med mamma :)
 
 
Ha en bra kväll!
 
/Alida