alidas.blogg.se

Little by little

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Idag var det skola från 10 - 17 som gällde. Det startade hela tre stycken nya kurser som vi har fått introduktion till idag, Typografi och layout 2, publicering av digitala webbsidor och foto kurs. Ser faktiskt fram emot att läsa alla tre och speciellt fotokursen, den blir nog riktigt rolig och kul att få lära sig att fotografera riktigt :)
 
Efter skolan var man lagomt trött efter all ny information man tagit in hela dagen, så gick hem och slängde mig i soffan typ på en gång haha. Sen har jag lagat mat och diskat och pysslat lite hemma bara.
Råkade också klicka hem några saker från HM när jag fick lite tråkigt, men faktiskt bara saker jag behöver ;)
 
 
Ja sen har jag inte gjort så mycket mer idag, haha :) Nu ska jag dricka en kopp te och kolla på paradise hotel, ja jag är beroende av att kolla på det trots att det bara är skit igentligen x)
 
Ha en bra kväll!
 
/Alida
 
 

Min helg

Kategori: Allmänt

Hejsan! Då var denna helg över, jäklar vad fort det har gått.. Jaja tänkte berätta lite vad jag har pysslat med dom senaste dagarna :)
 
I fredags var jag på ikea med Sofie och kikade, hittade jätte fina nya gardiner som jag köpte till vardagsrummet :) Har dock varit för lat än så länge för att sätta upp dom x) Efter vi hade kollat klart på ikea så gick vi och käkade på donken, och sen vandrade jag hemåt för att plugga resten av kvällen.. Hade ju tenta i informationsdesign i lördags morse.. Det gick åt helvete kan jag meddela, blir garanterat omtenta.
 
Ja lördag då, gick ner till skolan till kl 9 på morgonen och skrev, sen gick jag hem och pysslade lite. På kvällen gick jag hem till Sofie så satt vi och drack nån öl där innan vi åkte ner på stan och gick på Liljan :) Björn Rosenström spelade ju där så det var faktiskt kul och rätt så mycket folk :) Men gick hem ganska tidigt för vart så trött på slutet (Tant varning) så kom väll hem vid 1 tiden typ.
 
Idag har jag nästan inte gjort nånting förutom att handla och pluggat lite grann. Mest varit trött hela dagen trots att jag kom hem i hyffsad tid igår.. Konstigt.
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt new girl sen sova, har skola 10 - 17 imorgon så måste ju vara lite utvilad iallafall :)
 
Godnatt!
 
/Alida

16e Januari

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Idag tog jag en rejäl sovmorgon, så himmla skönt ;) Sen klev jag upp och åt go frukost och kikade på paradise hotell som jag missade igår. Älskar att ha lugna mornar ibland när man inte har några måsten :) Efter jag haft mys morgon satte jag fart med storstädning i lägenheten och passade på att städa bort julen. Jäklar vad dammigt det hann bli på en månad, haha :) Nejmen har i princip tagit hela dagen och än är jag inte helt klar. Har också varit duktig och rensat ur min garderob och sorterat allt fint, men det håller väll en dag så har jag stökat ner den igen, haha.
 
Jag tog en liten paus från städningen och gick och storhandlade och fyllde upp frys och kylskåpet, så nu jäklar klarar jag mig ett tag. Har precis käkat en riktigt god middag också, jäklar vad grym jag är ibland alltså på att laga mat ;)
 
Resten av kvälen kommer jag att ägna mig åt att städa klart det som är kvar och sen ta mig i kragen och sätta fart med att plugga lite till tentan som vi har på lördag.. Usch vill inte!
 
Längtar även tills imorgon för då ska jag på ikea och kika om jag hittar lite nya fina prylar till lägenheten, hihi :)
 
Min middag, stekt lax kryddad med citronpeppar, salt och toppad med gräslök. Till det en sallad och citronskivor. Mums!
 
Ha en fortsatt bra kväll!
 
/Alida
 

I´m back!

Kategori: Allmänt

Hejsan! Måste väll åter igen börja med att be om ursäkt.. Shit var länge sedan jag skrev nått här nu, men trots det så är det några som kikar in varje dag ändå, vilket gör mig jätte glad och ännu mer pepp på att skriva igen :)
 
Har ju som sagt varit hemma på jullov i ca en månads tid (Brukar inte finnas så mycket tid till att blogga då) Och jag har haft det helt underbart! Så himmla skönt att få vara hemma ett tag och ladda om batterierna. Jag har hunnit med att göra en hel del saker faktiskt, orkar inte berätta om allt så här kommer en kort sammanfattning: Ett antal utgångar med Både Johanna, Johanna och Empa, Planerat en 40 års fest, Firat jul hemma hos mamma, firat jul hemma hos pappa, firat nyårsafton på Iggön i Gävle med vänner, Jobbat som servetris, Gått på bio. Har hunnit med en hel del alltså och jäkligt roligt har jag haft det! :) Tråkigt nog så har jag inte knäppt en endaste bild på hela lovet.. Fy mig. Måste bli bättre på att ta kort, är ju så himmla kul att ha kvar och kolla på sen i framtiden.
 
Jag åkte tillbaka till Borlänge i tisdags iallafall, åkte 8 på morgonen med tåget och kom fram kl 12. När jag öppnade dörren in till lägenheten svämmade nästan hallen över av reklam, men vad hade man förväntat sig efter att ha varit borta i en månad liksom ;)
Efter jag hade packat upp och sånt gick jag och mötte upp Sofie så gick vi och fikade och pratade ikapp allt som hänt medans man varit borta :) Sen när jag kom hem på kvällen var jag dödstrött så somande jag nästan på en gång.
 
Idag var det första dagen i skolan som gällde. Hade seminarium om typografi och läsprocessen.. Jäkligt svårt men det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra.
 
Nu ska jag ta och krypa ner i min nybäddade säng och kika lite på new girl :) Kommer att fortsätta skriva här från och med nu så fortsätt kika in då och då :)
 
/Alida