alidas.blogg.se

Tisdag 27e

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Kom hem för ungefär en timme sen efter ännu en lång dag, börjar känna tröttheten smyga ikapp mig nu.
 
Denna dag startade kl 10 imorse med fotografering till passerkortet, sen fortsatte dagen med föreläsningar. Mycket att tänka på nu i början och får lite smått panik av att tänka på allt som jag ska lära mig på några veckor, men det ska gå, så är det bara ;)
 
Efter skolan var slut gick jag och Sofie på stan en sväng, jag handlade lite nödvändiga saker såsom ny skrivbok, pennor och lite sånt :)
 
Sen efter jag kom hem (hem och hem, till vandrarhemmet) så har jag ätit och kollat lite på gossip girl, samt försökt lista ut hur allt fungerar på skolans hemsida men går inte så bra än så länge, är nog för trött ^^
 
Ska kika på nån film nu snart innan jag ska sova, blir en tidig kväll för imorgon börjar skoldagen kl 8.00, guu vad jag ska sova när jag kommer hem till helgen!
 
Ha det så bra!
 
/Alida

Dag 1

Kategori: Allmänt

Hallå där!
 
Nu först är jag hemma efter en mycket lång dag. Dagen började med registrering kl 9 imorse, sen massa information, rundvandring mm. klockan 15 trodde jag dagen var slut, men icke. Student kåren stod utanför skolan och väntade på oss, sen blev vi nollande ända tills nu typ.. Inte det roligaste kanske ;D
 
Nu sitter jag iaf på vandrarhemet igen med en goan öl och ska snart iväg igen. Ska möta upp en klass kompis och ta nån öl ikväll :)
 
Känner att detta liv kommer att passa mig som handen i handsken, fisken i vattnet, ja ni förstår ;) känner mig grymt nöjd med mitt val av utbildning och känner att det är alldelles rätt :)
 
Lägenhet har jag på G nu också, imorgon får jag reda på det säkert, men jag hoppas, hoppas hoppas :D
 
Livet är bra härligt just nu!
 
 
/Alida
 

Ny blogg

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Jag tänkte bort med det gamla och in med det nya, lika bra att börja om så därför tog jag bort min gamla blogg och kommer att skriva här istället :)
 
Eftersom det är som så att jag äntligen har kommit in på den utbildning jag vill så ska jag ta tag i att börja blogga igen. Ja jag ska äntligen få börja på min utbidning som blivade grafisk designer :)
Så just nu befinner jag mig i Borlänge, har ännu inte hittat något boende då jag fick veta bara för någon vecka sedan att jag fick en plats på utbildningen. Så den här veckan bor jag på vandrarhem, fick ett litet och mysigt rum så än så länge trivs jag riktigt bra.
 
Har varit ute och promenerat hela eftermiddagen och kikat på vart jag ska och sånt imorgon när skolan startar. Tänkte att det var lika bra så att jag är säker på vart jag ska imorgon när första skoldagen börjar. Jag med mitt lokalsinne måste vara säker, annars virrar jag bort mig, haha. Tack gode gud för gps, annars hade jag då aldrig hittat till borlänge heller med bilen.
 
Men kommer som sagt att skriva här nästintill varje dag så kika gärna in någon gång då och då! :)
 
/Alida
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.