alidas.blogg.se

Paus

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Då var det måndag igen. Hatar måndagar, man är så himmla opepp och vill bara att det ska bli helg igen ;)
Men ska inte klaga egentligen, har bara två dagar i skolan nu sen är jag ledig :D eller jag låssas att jag är ledig på torsdag ;)
 
Kan ju berätta lite om helgen som var också. Empa kom ju hit till mig fredags och stannade till söndag :) Vi hade skitkul hela helgen! På fredagen mötte jag henne på tågstationen och sen gick vi på donken och käkade. Sen gick vi hem till mig och gjorde oss iordning och knäppte en varsin cider och öl. Senare på kvällen kom Sofie och Pontus hit också och förfestade lite med oss :) Vid typ 11 tiden gick vi till tenoren och var där i några timmar, och sen när det stängde så hamnade vi på efterfest. Kom hem vid 6 på morgonen tror jag och då var man jäkligt trött, men väldigt värt det för kul var det! :D
 
Lördag så vaknade vi rätt tidigt trots att vi kom hem sent, så blev inte allt för mycket sömn direkt. Iallafall så beställde vi pizza och käkade till frulle och sen gick vi ner på kupolen för Empa vilja shoppa lite granna :) Vi var där i några timmar och sen gick vi hem till mig och tog det lugnt ett tag och kollade på tv och sånt :) Sen på kvällen gick vi hem till Daniel och förfestade lite med han innan vi skulle vidare på en inflyttningsfest :) Hade lika roligt den kvällen också och kom väll hem vid typ 4. Så har inte blivit så mycket sömn i helgen och det känns nu kan jag lova ^^ Men sjukt värt det!
 
Söndag så vaknade jag redan kl 9 och var pigg så väntade på att Empa skulle vakna så käkade vi frulle och sen satt och pratade och kollade på os finalen i hockey innan hon skulle åka hem.
Hade en grym helg helt enkelt och hoppas på att hon kommer och hälsar på mig snart igen :D
 
 
 
 
Nu resten av dagen ska jag ägna åt att städa efter helgens bravader, har inte orkat plockat ihop nått än sen vi förfestade här så måste nog ta tag i det ^^ Sen ska jag packa också för imorgon ska jag hem till Hudik! :)
Fick sån jäkla hemlängtan i helgen så bestämde mig för att passa på när jag ändå är ledig några dagar den här veckan :) Blir skönt att komma hem och ta det lite lugnt och en paus från allt festande också.
 
Ni får ha det så bra!
 
/Alida
 
 
 

Måla & Sabaton

Kategori: Allmänt

Färdig! Finns inget bättre än att lyssna på Sabaton medans man målar :D

Happy

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Nu har det varit dålig uppdatering här igen, har ingen annan förklaring än att jag helt enkelt inte haft någon lust att skriva. Ibland är det skönt att skriva av sig lite och ibland har man ingen lust alls ;)
 
Har inte direkt hänt så jätte mycket sen sist jag skrev, har för det mesta pluggat. Har hunnit med att gå lite på kupolen och sånt också, hittade ett par as snygga solglasögon som jag köpte :) Man vart ju så taggad när solen äntligen dök upp och snön nästan var borta.. Var nästan helt säker på att våren snart skulle vara här men tji fick jag, dagen efter var det vitt på marken igen och snön vräkte ner :( Men är ju bara februari än så länge så det kanske är ett tag kvar innan våren börjar på riktigt och oj vad jag längtar! Våren är den bästa årstiden :)
 
Nu ska jag käka någonting och sen ska jag städa lite granna. Det måste ju vara någorlunda fint här tills Empa kommer imorgon så att hon inte blir rädd. haha :) Är så taggad inför helgen! Kommer förhoppningsvis bli satans jäkla roligt! :)
 
Orkar inte vara seriös, då blir det så här ;)
 

Måndag

Kategori: Allmänt

Hallå!
 
Idag var det skola kl 10 - 12 som gällde, kort dag med bara en föreläsning, skönt! Och nu är jag ledig i två dagar, fast inte egentligen för har hur mycket inlämningsuppgifter som helst så blir till att hård plugga iallafall.
 
Fick även ett roligt besked idag att Empa kommer hit i helgen och hälsar på! :) Kommer bli hur kul som helst och vi ska hinna med mycket :) Fredag så ska vi på tenoren, lördag ska vi ha en liten shopping dag på kupolen och sen en till utgång på kvällen ifall vi orkar, haha. Längtar! :)
 
Men nu ska jag återgå till det eviga pluggandet..
 
Ha det så bra!
 
/Alida

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Då var denna helg slut och jag har åter igen haft en jätte bra helg! :) Dennis har ju varit här och hälsat på i helgen också tog han med alla julklappar jag fick men inte har fått med mig på tåget. Så nu har jag alla prylar här, äntligen! :)
 
I fredags kom ju som sagt Dennis. Vi käkade tillsamans och snackade ikapp oss lite :) Sen senare på kvällen så kom Sofie hit och umgicks med oss innan vi senare drog till mångatan på festen som var där. Riktigt kul var det och massor med folk! Efter det gick vi till tenoren på anti valentines day, jäkligt roligt där också med massor av folk :) Måste säga att det var en perfekt alla hjärtans dag trots att den inte inehöll någon kärlek, haha :)
 
Lördag var det meningen att vi skulle dricka några öl och kolla på hockeyn på kvällen, men vi bestämde oss för att byta ut ölen mot cola ganska snabbt och lika bra var det. Mådde man mycket bättre idag när man vaknade ;)
Sofie Joinade hon också så vi beställde online pizza och kollade på hockey, perfekt lördag! Dock så var vi så trötta så somnade typ vid 11 tiden, haha.
 
Idag klev vi upp rätt så tidigt och satte fart med att bära in alla mina grejor. Dennis hjälpte mig också med att skruva upp lite hyllor och byta gardiner :) Snäll han! Så nu börjar jag få det ganska så fint iallafall :) Väntar dock fortfarande på att tunabyggen ska komma och måla om åt mig som dom lovade för typ 3 månader sen.. Menmen.
När vi var klar käkade vi lite lunch och sen åkte han hem. Blev lite tomt igen när man är van att ha någon här, men man vänjer väll sig snabbt.
Resten av dagen har jag ägnat åt att plugga. Har ju inte blivit så mycket pluggande i helgen precis så gäller att komma ikapp ;)
 
 
 
Micro som jag fick i julklapp av mamma :)
 
Och skrivaren som jag fick av pappa :)
 
Hyllorna äntligen på plats! :)
 
Tack för en bra helg! Nu är det bara att tagga tills nästa för då kommer kanske Empa hit :D
 
/Alida
 
 
 
 

Jag & Dennis

Kategori: Allmänt

Ja, vissa vet om det och andra inte. Men jag och Dennis har gjort slut för några månader sedan. Det var tufft i början men just nu känns det faktiskt bra. Det bästa av allt är att vi fortfarande är vänner och kan umgås och ha roligt tillsamans :D Som vi säger, det är inte slutet mellan oss, det är början på en riktigt fin vänskap!
 
 
/Alida
 

Pluggis dag

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Idag har jag varit jäkligt duktig om jag får säga det själv! ;) Två uppgifter klara och inlämnade och två stycken andra påbörjade. Det tar sig till slut :)
 
Ja så det är typ det enda jag har gjort idag, förutom att varit och handlat. Inte den roligaste dagen precis men man ska väll ha sånna också antar jag.
Funderar på om jag ska gå en sväng till tenoren ikväll men har inte bestämt mig än, är fortfarande så jäkla sliten efter helgens bravader x) Men jag får se vad som händer. 
 
Ja hade väll inte så mycket mer att säga egentligen, haha. Men tror kanske att det dyker upp ett litet till inlägg ikväll som kommer att handla om mig och Dennis.. Den som är nyfiken får hålla utkik! ;)
 
/Alida
 

Nostalgi tripp

Kategori: Allmänt

Åh älskar att kolla på gamla bilder, man har så fina minnen och jag kan inte låta bli att längta tillbaka ibland!
 
Johanna Tagg, Jessica, jag och Johanna när vi var påväg till rockweekend. Tror att det var år 2009. Första gången vi var iväg på festival och oj så roligt vi hade det! :)
 
Jag Sirre lär oss hur man bångar öl,haha. Rockweekend 2010 tror jag att det var :)
 
Jag och Johanna, full och glad ;) Också det rockweekend 2010 :)
 
Jag, Johanna, Sirre och Tagg :)
 
Sista april för typ 3 år sedan kanske, satans rolig kväll var det :)
 
Skälönfesten, totalt oförglömligt! Bästa kvällen någonsin och har nog aldrig haft så kul tror jag ;)
Här sitter vi på ett hustak typ mitt i natten och är full och glada. Var 2009 det också tror jag.
 
Tjejkväll hemma hos mig, också kanske 3 - 4 år sedan :)
 
Jag typ 16 år :)
 
Jag och Johanna :)
 
Jag, Jessica, Sirre; Johanna och Tagg, också en oförglömlig dag :)
 
Älskar att man har dessa bilder sparade och kan tänka tillbaka till tiden som var. Jag måste bli bättre på att ta kort igen så att jag kan spara och minnas tillbaka! :)
 
<3
 
/Alida
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bläää

Kategori: Allmänt

Jag hann nästan med allt jag hade planerat att göra idag! ;) Hann med städning, handling, fixa tvätten och till och med en kort prommis med Sofie :) Sen hade jag ju planerat att göra klart 3 stycken uppgifter idag.. Det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig. Fastnade på den där satans uppgiften vi har i webbdesign :( Fast jag har alla koder så fastnar jag hela tiden och inget vill funka. Så det slutade med att jag satt med den från typ 3 på dagen tills jag kollade på klockan och helt plötsligt var den kl 9 xD Så jag gav upp för ikväll, har bara pytte lite kvar nu tror jag iallafall så ska jag banne mig få den klar imorgon!
 
Hänt en postitiv sak idag iallafall :D mamma ringde förut idag och berättade att hon, Stefan och min syster Felicia ska åka till Umeå om drygt en månad och hälsa på min andra syster Madilene, också frågade hon om jag ville följa med och det vill jag! :) Har ju inte hunnit sett hur hon bor än så ska bli jätte roligt att få komma dit och hälsa på :) Har sån himmla tur också att jag har lång ledigt precis den helgen så det passar perfa. Då har man någonting att se fram emot iallafall :)
 
Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen och tagga inför en dag i skolan imorgon.
Ha det så bra!
 
/Alida
 
Bara för att jag har blivit så dålig på att ta bilder får ni titta på min söta katt Ralf istället ;)
 

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Vaknade 7 imorse och klev upp för att tvätta.. Inte det roligaste man kan göra en måndag morgon när man är ledig från skolan men vad gör man när man inte får tag på någon annan tvätttid ;) Ska snart hämta det som är i tummlarn sen klart, himmla skönt. Efter det ska jag på hemköp och handla lite, behöver frulle också ska jag köpa lite mat. Jag ska också hinna med en storstädning av lägenheten idag tänkte jag.. Fuskade lite sist så är dags för en ordentlig städning nu, haha. Får ju också besök i helgen så då måste jag ju ha lite fint iallafall :)
 
Jag har också hur mycket plugg att göra som helst känns det som.. Fick nyss veta att jag inte klarade den sista inlämimningsuppgiften i typografin så då är det bara att göra om och förhoppningsvis göra rätt. Får typ panik och blir så arg på mig själv när jag får göra om uppgifter.. Vet ju att det inte är hela världen och att man får ju faktiskt en ny chans att göra om, men jag vill ju klara allt på en gång! haha :) Blir nog till att sitta till stor del av dagen med plugg innan jag har hunnit fått allt klart.
Ja så ser min dag ungefär ut, en produktiv dag ska det bli ;)
 
Ha en bra dag!
 
/Alida

Söndag

Kategori: Allmänt

Då har även denna helg lidit mot sitt slut, och oj vad roligt jag har haft det denna helg :D fast man mår som man förtjänar nu också efter 2 dagar med fest.. Men iallafall, i fredags var vi ut på tenoren, sen hamnade jag på lite efterfest tills 7 på morgonen, lagomt trött sen resten av dagen kan jag lova ;) Jag sov några timmar innan jag hoppade in i duschen och drog iväg till Locus för att träffa dom andra. Där satt vi och först drack några öl och kikade på melodifestivalen, sen bestämde vi oss för att vi skulle ut på krogen igen. Sagt och gjort, vart dock inte lika sent som dagen innan men hade minst lika kul iallafall :)
 
Idag har jag därimot inte haft lika kul, huha det märks att man börjar bli gammal och inte pallar lika mycket längre, haha. Jag har mest suttit och kikat på film hela dagen, men har varit duktig och pluggat en stund också trots min bakishet, haha. Får väll se hur den uppgiften blev xD
 
Ha en bra kväll!
 
/Alida

Fotografering

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Är nyss hemkommen efter först en promenad med fotografering och sen några timmar i skolan där vi har hålt på med att koda. Jag känner mig riktigt produktiv och har fått mycket gjort på några dagar :) Jag som i vanliga fall gör klart allting i absolut sista minuten, men känns fasen så mycket bättre när man är i tid för en gångs skull :D
 
Ska nu ta och slänga i mig nått käk och sen ska jag sitta och gå igenom bilderna jag knäppte imorse och se ifall det är någon som jag blev nöjd med och kan skicka in. Satan vad svårt det är med alla inställningar man ska göra när man inte är van.. Jag gillar auto knappen bäst men får ju tyvärr inte använda den i den här kursen x)
Men när man väl lär sig och kanske till och med kan bli duktig!
 
 
Ha en bra dag!
 
/Alida

Tittut

Kategori: Allmänt

Jag har inte haft någon blogg lust på den senaste tiden.. Därav min frånvaro härifrån. Men ibland får jag lite lust att skriva av mig litegrann så här kommer ett litet inlägg :)
 
Har hunnit varit hem till Hudik två svängar nu sen jag skrev sist, första gången för att jag hade lite hemlängtan, det är så himmla ovant att bo själv när man är van att ha folk runt omkring sig.. Men man vänjer väll sig i guess ;)
Nu i helgen var jag hem för att det var Jacksons dop som jag hade lovat att vara med på, sen har jag hjälpt Dennis lite med flytten också eftersom han har skaffat sig en ny lägenhet.
 
Men tog iallafall 6 tåget imorse tillbaka hit till Borlänge. Kom fram typ vid 10 tiden och sen var det dags för skola 13 - 17. Har varit skapligt trött hela dagen med tanke på att jag klev upp kl 5 imorse, inte van! x)
 
Sen när jag kom hem har jag fixat lite med mitt CV, är ju dags att försöka få tag på nått sommarjobb. Bara att hålla tummarna att man får tag på nått :)
 
Sen har jag inte gjort så mycket mer än att kikat på tv, skulle egentligen ha pluggat men har inte orkat. Får ta de imorgon istället när man förhoppningsvis är lite piggare.
 
Kanske finner insperation att börja blogga riktigt snart igen så titta gärna in lite då och då :)
 
/Alida