alidas.blogg.se

En underbar helg

Kategori: Allmänt

Denna helg har varit helt perfekt, himlar vad kul jag har haft det :D
 
I fredags kom ju Empa hit till Borlänge för att spendera helgen med mig :) Efter jag hade mött henne på tåget gick vi en sväng på kupolen och sen hem till mig och lämnade packning. Sen gick vi och köpte en varsin sallad och satt utanför mig på gården och käkade :)
På kvällen så tog vi bussen ner på stan och gick ut och satte oss på en uteservering med en varsin drink och öl. Kvällen avslutades med lite käk på donken och vi var hemma vid 2 ungefär. En toppen dag! :)
 
Lördag så gick vi och köpte frukost och satte oss ute i solen. Så jäkla underbart väder det har varit i helgen! :) Vid ett tiden kom Sofie och mötte oss så gick vi tillsamans ner till parken bakom tenoren där PPP var i full gång :) Så jäkla kul och en massa folk var med! Vi satt där i några timmar i gräset och solade, drack öl och hade det jätte trevligt.
På eftermiddagen så gick vi hem till mig och käkade och bytte om, sen så förfestade vi lite hemma hos miig tills vi gick ner till dom andra i klassen på förfest. Hade jätte kul där också! :)
Vid 10 tiden så gick vi på tenoren och fortsatte festandet där resten av kvällen. Satan vad kul det var! Också en perfekt dag med ett perfekt avslut  :)
 
Idag vaknade vi ganska tidigt och var väll inte allt för pigga. Så har slöat i soffan och beställt pizza, perfekt bakis dag ;) Vid 3 tiden gick vi ner mot tågstationen för att Empa skulle ta tåget hem igen. Så nu är jag ensam och det blir tenta plugg resten av dagen.. Wihoo.
 
 
En massa glassbilar kom förbi :)
 
 
 
 
 
Tack för en underbar helg! :)
 
/Alida
 
 
 

3 veckor kvar!

Kategori: Allmänt

Nu är det bara tre veckor kvar, sen jäklar är det sommarlov! Längtar som satan och ska bli så skönt att släppa skolan i några månader :)
 
Har tre tentor kvar nu plus en uppgift i illustrator, sen är allt klart :) Bara att kämpa dom sista veckorna!
 
Ja sen sist jag skrev har jag hunnit vara hem och hälsat på igen, denna gång för att fira min syster Felicia när hon fyllde 17 år :) Han också med att gå på lite fest på lördagen (Hade jätte kul!) Och käka på hotchili med pappa och Felicia på söndagen :) En toppen helg helt enkelt med underbart väder.
 
Just nu längtar jag också tills helgen som kommer för då är det dags för PPP! :D Ska bli så himla kul!
På fredag kommer också Empa hit till Borlänge och blir kvar hela helgen och följer med mig på PPP på lördag, det är också jätte roligt :D Så är lagomt taggad nu kan jag säga ;) Dock så har jag tusen uppgifter att hinna klart med innan det är helg och just nu har jag inte orkat gjort någonting nästan sen jag kom hem.. Tror jag håller bli sjuk eller nått. Typiskt också. Hoppas det är någonting som går över fort :)
 
Felicias födelsedags firande :)
 
Krigsskada på magen efter lördagens fest, ingen aning hur jag lyckades ^^
 
Suddig bild på mig och min stökiga lägenhet x)
 
/Alida

Det går bra nu

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Har lite dåligt samvete när jag inte har skrivit på ett tag igen, men har så jäkla mycket i skolan nu fortfarande och kommer ha det i några veckor till. Så det finns inte så mycket tid över.
Men jag känner att det går åt rätt håll nu iallafall :) Har nästan kirrat G på alla uppgifter nu så jag börjar sakta men säkert komma i fatt allting.
 
Annars så har det inte hänt så mycket mer den senaste tiden mer än massa skola. Igår kom jag till och med hem kl 11 på kvällen ifrån skolan, då var man lagomt trött kan jag lova ;)
 
Idag hade vi seminarium på magasinet också så nu har jag fått med mig lite feedback på vad som måste fixas innan inlämningen på söndag :) Fick ganska bra kritik emot vad jag hade förväntat mig så vart riktigt nöjd.
 
Nu resten av kvällen blir det att sitta med min affich som jag ska göra till en rockfestival, ska faktiskt bli riktigt kul ;) Måste bara komma igång så kommer det nog att flyta på sen :)
 
Kommer som sagt vara lite dålig uppdatering här i några veckor till, men ha tålamod :)
 
Mitt magasin utskrivet och klart :)
 
 
/Alida
 
 
 
 
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Ett tag sedan igen. Har så sjukt mycket i skolan nu så finns inte mycket tid till nästan någonting annat än att plugga som en galning. Räknar dagarna tills sommarlovet äntligen är här! mindre än en månad kvar nu ;) Ska bli så jäkla skönt!
 
Ja det har inte hänt så mycket mer än skola och plugg sen sist jag skrev.. Ikväll tänker jag iallafall ta en paus och hänga med till mångatan och kika in när dom tävlar i backen, det har jag förtjänat tycker jag :)
 
 
Här är en liten tjuvtitt av på vad jag håller på med just nu i skolan. Det är meningen att det ska bli ett 12 sidigt magasin.. Har två sidor kvar nu som jag måste komma på någonting bra att skriva på.
 
 
Lilla syster Felicia har ställt upp som omslagsflicka också, så någonting sånt här kommer det att se ut när jag är klar, maha :)
 
Ha en bra lördag! 
 
/Alida
 

Inte riktigt som planerat

Kategori: Allmänt

Ja, förra helgen gick ju inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Det är ju ingen nyhet att jag kan vara väldigt spontan av mig. Bestämmer jag mig för en sak så gör jag det, pang på utan en tanke på konsekvenser. Men men, kort sagt så hamnade jag i Hudik i en vecka istället för att åka till Borlänge på söndagen som jag hade planerat.
Men nu är jag tillbaka i Borlänge iallafall och mer taggad en någonsin på att fixa alla uppgifter och tentor som är kvar innan det är dags för sommarlov :) Kom fram kl 17 idag med tåget och på en gång jag kom hem satte jag igång med pluggandet och blev klar nu. Känner mig sjukt nöjd faktiskt :D
 
på lördagen i Gävle hos Empa hade jag iallafall svin kul! :D Här kommer lite bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för en kanonkväll allihopa! :)
 
/Alida