alidas.blogg.se

Fredag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
 
Idag vaknade jag upp med världens pirr i magen och fick julkännsla. Vet att det är ju faktiskt två månader kvar man kan inte låta bli att längta! Jag älskar ju fortfarande julen och jag tycker fortfarande att det är bästa tiden på hela året. Längtar tills det är dags för pepparkakspak, lussebullar, dricka glögg, julpynta och slå in julklappar :)
 
Idag är jag iallafall ledig, skönt! Så ska passa på att pyssla lite här hemma med att plugga lite granna, sortera bland mina saker på vinden som är ett kaos också hoppas jag på att hinna med att måla lite granna. Ska nog försöka hålla mig inomhus mest hela dagen.. Usch igår i regnvädret så stod jag och Izac ute och bytte däck på hans bil, inte det roligaste att göra samtidigt som det blåste jätte kallt.. Nej så idag blir det en mysdag inomhus om jag får bestämma! ;)
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kolla på big bang theory ;) Ha en bra dag!
 
/Alida
<3

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Idag var det jobb 7 - 13.30 som gällde. Efter jobbet kom Izac och hämtade mig och sen åkte vi hem och käkade lunch. Efter det var det bara att plocka fram datorn och fortsätta med den där jäkla kameran jag håller på med i illustrator. Vet inte hur många timmar jag har lagt ner hitills men det känns som en evighet. Längtar tills jag blir klar med den så jag slipper den.
 
Blir lite tajt med tiden nu för att hinna med skolan eftersom jag ska gå på shema i en månad och kanske längre på jobbet. Är glad över att jag ska få jobba mycket, men det kommer att bli tufft som sagt.. Men det är bara att bita ihop ;)
 
Nu ska jag fortsätta med den här skiten saken ett tag till sen ska jag laga lite middag åt mig och Izac. Mina matlagningstalanger är ju inte allt för bra så får väll se om jag lyckas den här gången.
 
/Alida
 
Så här ser min kamera ut just nu, är en hel del kvar på den...

Lycka

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Nu var det länge sedan jag skrev här sist, och mycket har hänt sedan dess. Vet inte ens riktigt vart jag ska börja.
 
Jag bor numera i mitt älskade Hudiksvall igen, i en lägenhet i stan tillsamans med min Izac. Jag jobbar extra på hemtjänsten samtidigt som jag pluggar upp lite kurser som jag halkade efter med i våras. Jag kommer att ta ett studieuppehåll efter det och sen börja om 2:an nästa höst istället. Känner att det behövdes en paus från skolan då jag inte kände någon motivation till att fortsätta längre.
 
Jag är lycklig över att få vara hemma igen och ha nära till mina fina vänner och familj. Jobbet på hemtjänsten trivs jag hur bra som helst med, bästa jobbet jag har haft hitills.
 
Kommer fortsätta att skriva här igen nu så börja gärna kika in igen! :)
 
/Alida