alidas.blogg.se

star wars, godis och julmust

Kategori: Allmänt





My sister`s keeper

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
 
Idag rullar jag med tåget hem mot Borlänge igen. ska knata ner till stationen vid 1, tåget går halv 2 :)
När jag kommer fram har jag hur mycket som helst att göra. Först MÅSTE jag plugga lite mer på tentan tills imorgon. (Nervös!) Sen ska jag hinna packa ihop allt i min gamla lägenhet och städa ur den, för om jag har tur kanske jag får nycklarna till min nya lägenhet redan imorgon :D
 
Kollade på denna film igår, fyfan. Trodde jag skulle grina ihjäl mig. Rekomenderar den för den som känner att man vill få ur sig lite gråt ;)
 
/Alida

Jaaaa!!!

Kategori: Allmänt

Vaknade för ett tag sedan, klev upp och dök direkt på mejlen. Där hittade jag ett väldigt bra svar, jag har blivit godkänd på kursen om gruppdynamik! :D Guu vad glad jag blev, nu kan ju jag kanske få lite från csn också, skulle inte alls sitta helt fel nu faktiskt ;)
 
Idag har jag iallafall mycket och göra. Först tänkte jag gå ner till pappa om ett tag och hälsa på, måste planera inför fredag med flytten och sånt :) Sen vid tre ska mamma hämta mig och jag ska följa med till njutånger. Jag måste fortsätta måla mina stolar som jag började på med igår. Fint blir det!
Sen när jag är klar med det ska vi åka in till mormor&morfar och hälsa på en sväng :) Också ska jag hinna käka middag med Dennis också + hinna med att plugga! ojoj. får se hur min tidsplanering går. Varför ska dagarna gå så himmla snabbt när man är hemma och hälsar på för...Men ska ju bara åka till Borlänge och vara där tills fredag, sen följer jag med pappa hem igen så att jag ska hinna vara med på den årliga halloweenfesten! :D
 
Nu ska jag käka frulle, ha en bra dag för det ska jag ha! :)
 
 
/Alida
(Bilden har inget med inlägget att göra)
 
 
 
 
 

Bilder sen Bråvalla

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Alida
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Idag har varit en väldigt produktiv dag för mig. Först hade jag lektion 10 -  12, efter det träffade jag min studiegrupp och fixa lite med powerpoint och sånt tills på fredag när det är dags för redovisning (nervös!) Efter vi var klar med det så gick jag hemmåt, käkade lite lunch och sedan satte jag igång med tenta plugg. Satt i några timmar tills bokstäverna började flyta runt. Tog en paus på någon timme och började på lite smått med att packa ihop lite grejor tills jag ska flytta. Är inte på långa vägar klar och har imorgon på mig x) Menmen, efter det så fortsatte jag med pluggandet tills jag gav upp för idag och skypade lite med Dennis i några timmar istället, haha :)
 
Hittade även fram min kamera i allt packande och hitta en massa roliga bilder ifrån Bråvalla festivalen och cypern, dom hade jag totalt glömt bort, haha. Så kommer ett inlägg här efter med lite roliga bilder som ingen har sett.
 
Nu ska jag fortsätta att kolla lite på film och dricka min varma choklad, mums.
 
 
Packade mina skor och insåg att jag har rätt många ändå x) Och ändå är mer en hälften kvar hos Dennis..
 
Värdens godaste när man ska göra varm choklad, den måste ni testa!
 
/Alida
 
 
 
 

Längtar tills Fredag

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Idag vaknade jag kl 9, var helt död för har inte sovit någonting..Gick till skolan som började kl 10 och var där tills 1 ungefär. Sen gick jag hem och satte mig och pluggade på tentan, börjar gå frammåt :) Men annars har det varit en rätt så värdelös och jobbig dag. Bokade min tågbiljett hem idag också så på fredag åker jag hem och har lite höstlov tills jag måste tillbaka på onsdag nästa vecka igen. Skönt ska det få bli att vara lite hemma, känns jätte länge sen sist trots att det bara är 3 veckor sedan typ ^^ Är man hemma kär så är man. '
 
Imorgon ska jag fortsätta mitt tentaplugg, sen måste jag börja på att packa ihop lite i lägenheten. Kom nämligen på att jag flyttar ju nästa vecka och har inte ens packat det minsta lilla, bra planering x)
 
Har inte så mycket mer att skriva så nu ska jag bädda ner mig i sängen och somna till någon film :)
 
Ha det så bra,
 
/Alida

Söndag

Kategori: Allmänt

Hejsan!

då var denna helg snart över. I fredags var jag på förfest hemma hos Daniel och Sofie, och sedan gick vi vidare till en annan fest och var där ett tag innan vi gick vidare mot tenoren :)







Jag, Helena och Daniel hade lite kul med sugrör ;)

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt. Passade på att plugga lite och kolla på film :)

idag har jag tvättat, städat, varit ute och gått och pluggat ännu mer. Haft en duktig göra dag med andra ord ;)

/Alida

Första snön

Kategori: Allmänt

Ja då har första snön fallit i Borlänge, och jag längtar hem mer än någonsin. Tänker tillbaka på när man var liten och blev så jäkla glad när första snön kom. Direkt ut och försöka göra snöänglar och snögubbar trots att det inte fanns tillräckligt med snö ^^ Åh önskar man kunde vara liten igen.
 
Idag vaknade jag ganska sent, kl 12, ooops x) Men skönt var det och jag behövde sova kändes det som. Var ju ut igår också fast jag tog det lugnt, kom hem vid 1 någon gång :)
 
Slöade lite framför film sen innan jag gick till skolan till klockan 14 för att möta min grupp. Var där i 3 timmar och nu är äntligen rapporten klar :D Hoppas att vi får godkänt nu då bara. Sen när jag kom hem igen käkade jag lite mat (Soppa som vanligt^^) och resten av kvällen och jag suttit och pluggat inför tentan om två veckor. Usch vad jag är nervös och har hur mycket kvar att lära som helst känner jag..Bara att råplugga varje dag så hoppas jag att det går vägen :) Nu ger jag jag iallafall upp för ikväll och ska ta och kika lite på serier istället. Blir en tidig kväll  för imorgon börjar jag kl 8, Blää.
 
 /Alida

Tisdag 15e Oktober

Kategori: Allmänt

Hejsan! var lite deppig i senaste inlägget jag skrev..alltid jobbigt när Dennis åker. Men veckan rullar på och jag har mycket roligt att se framemot om två veckor :D
Då ska jag få flytta in i min nya lägenhet plus att jag har ett litet lov så hinner vara hemma många dagar den här gången :) Lääängtar!
 
Idag vaknade jag iallafall vid 7, gick till skolan och mötte min studiegrupp och satt där och pluggade i några timmar. Svårt som satan är det men tror vi börjar få ihop det iallafall till redovisningen nästa vecka. Och jag är jätte nervös på vad jag ska få för betyg på min inlämmningsuppgift sen tidigare..MÅSTE ha godkänt! Får vänta och se om det dyker upp ett betyg snart.
 
Sen efter skolan gick jag på kupolen i några timmar med Sofie också käkade vi lunch :) Sen när jag kom hem har jag pluggat lite och sen pysslat lite med korstygn samt kollat på that 70s show, hihi ;)
 
Imorgon ska jag till skolan till kl 11 för seminarium och sen är jag ledig resten av dagen. Så senare på kvällen blir det nog att gå på tenoren och ta någon öl, är ju suit up day så kan nog bli roligt att gå dit :)
 
Har som vanligt inga bilder att bjuda på för har fortfarande inte skaffat någon sladd till mobilen, så blir ett tråkigt inlägg ;)
 
/Alida

Tomhet

Kategori: Allmänt

Då var denna helg över och Dennis har åkt hem efter en helg i Borlänge med mig...Usch vad tomt det känns just nu. Önskar att vi kunde bo tillsammans fortfarande och slippa det här, är så sjukt jobbigt när vi har varit van att umgås varje dag och nu ses vi max 2 gånger i månaden :/ Och nu kommer jag inte att åka hem till Hudik heller först om två veckor..Hoppas tiden går fort iallafall.
 
Älskar dig Dennis <3
 
 /Alida

På tåget tillbaka till Borlänge

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Är nu påväg tillbaka efter en jätte bra helg hemma i Hudik :) Haft fullt upp nästan hela tiden men är ändå den bästa helgen på länge :)









På fredag var jag och Empa och hälsade på Johanna och Martin och gick även träffa jätte söta Leia för första gången :) Efter det kom mamma och hämtade mig också åkte vi och kikade lite på secondhand affärer och jag hittade ett köksbord och en spegel, riktigt fynd pris ;) Så när jag kom hem målade jag om dom till vita, blev riktigt fint tycker jag :D
Sen på kvällen blev jag och Dennis bjuden på grillat hemma hos mamma och Stefan, riktigt gott :)
På lördagen vaknade jag och Dennis ganska tidigt, käkade frulle och åkte in till stan och shoppade massa nya kläder till honom, så han fick en helt ny garderob nästan ;)
På söndag tog vi bara det lugnt hela dagen och myste framför film :)
och nu är jag alltså påväg hem till Borlänge, känns lite jobbigt att åka från alla där hemma men samtidigt kul att komma tillbaka också.

/Alida

På tågstationen

Kategori: Allmänt



Just nu sitter jag på stationen, är på väg hem till Hudik för att spendera en helg där :)